-Šta je ADS Luksar  onlline prodavnica ?

ADS Luksar je prodavnica namenjena za prodaju detailing opreme i sredstava.

Ponuda

Ponuda proizvoda na ADS Luksar prodavnici se zbog prirode poslovanja može povremeno menjati. Cene pojedinačnih proizvoda mogu biti redovne cene, akcijske cene, odnosno cene s popustima.

Fotografije, slike ili video materijal objavljeni u okviru ponude vlasništvo su ADS Luksar ili njenih dobavljača i poslovnih partnera.

Fotografije, slike ili video materijal objavljeni u okviru ponude su isključivo simbolični i dati samo radi obaveštenja, te mogu odstupati od realnog izgleda proizvoda.

ADS Luksar prodaje proizvode putem interneta i prodaju vrši na teritoriji Republike Srbije.

Proizvode naručene putem ADS Luksar prodavnice dostavljaju se isključivo na teritoriji Republike Srbije.

Postupak registracije korisničkog naloga

Da bi se registrovao na ADS Luksar prodavnici korisnik mora imati najmanje 18 godina.

Kako bi korisnik bio u mogućnosti da kupuje u okviru ADS Luksar prodavnice može se registrovati i kreirati svoj nalog.

Prilikom registracije i kreiranja svog naloga korisnik unosi sledeće podatke: ime i prezime, e-mail, telefon i adresu za isporuku proizvoda. Nakon unosa navedenih podataka, korisnik dobija e-mail sa potvrdom o izvršenoj porudžbini i email za potvrdu registracije . Korisnik treba da izvrši potvrdu klikom na odgovarajuće polje u e-mailu i zatim da kreira lozinku.

ADS Luksar prodavnica ne odgovara za tačnost podataka unetih od strane korisnika/kupca.

Ukoliko dođe do promene podataka korisnik je dužan da ažurira svoj korisnički nalog ili da nas obavesti o nastalim promenama putem email adrese: adsluksar@gmail.com.

Kao registrovan korisnik, nakon unošenja svog korisničkog imena i lozinke, kupac u okviru svog korisničkog naloga ima uvid u trenutne i prethodne kupovine.

Registrovani korisnik ima mogućnost odlaska na stranicu za odabir plaćanja bez ponovnog unošenja svojih ličnih podataka.

Kupovina u ADAS Luksar prodavnici je moguća bez registracije i kreiranja korisničkog naloga.

NARUČIVANJE I ISPORUKA ROBE

Kupovina putem ADS Luksar prodavnice moguća je za registrovane i neregistrovane korisnike.

Proizvodi se poručuju elektronskim putem. Pritiskom dugmeta Kupi, odabrani proizvod se dodaje u potrošačku korpu.

Nakon zaključenja porudžbine na email koji je Kupac ostavio kao kontakt, biće prosleđena potvrda da je porudžbina primljena od ADS Luksar. Ukoliko Kupac ne dobije ovakvu potvrdu, potrebno je proveriti ispravnost e-mail adrese koju je ostavio kao kontakt ili prijavu problema da pošalje na email adsluksar@gmail.com

.

Prodavac takođe zadržava pravo da ukoliko nije u mogućnosti da isporuči sve naručene proizvode, isporuči raspoložive od izabranih proizvoda. Kupac će biti obavešten emailom (ili telefonom) sa naznakom isporuke preostalih proizvoda od strane Prodavca.

ADS Luksar zadržava pravo otkazivanja porudžbine usled tehničkih i drugih razloga o čemu će Kupac biti obavešten putem email-a koji je naveo prilikom registracije ili telefonom.

CENE PROIZVODA

Cene svih proizvoda istaknutih na ADS Luksar prodavnici su unapred određene i iskazane su zajedno sa pripadajućim PDV-om. Cene važe za sve kupce samo i isključivo za vreme trajanja ponude, samo na ovoj internet stranici i samo pod ovim Opštim uslovima.

Zadržavamo pravo izmena cena.

NAČINI PLAĆANJA

  • Plaćanje pouzećem

Prilikom plaćanja pouzećem plaćanje se vrši gotovinom i kupac je pored cene robe dužan platiti i troškove dostave

  • Uplatom na račun u banci ili pošti

Izborom plaćanja putem opšte uplatnice  korisniku se na email adresu dostavljaju sve potrebne informacije kako bi mogao da izvrši uplatu (račun banke, iznos, broj porudžbine). U ovom slučaju isporuka poručenih proizvoda će se izvršiti nakon evidentirane uplate.

DOSTAVA ROBE KURIRSKIM SLUŽBAMA


ADS Luksar  vrši isporuku na teritoriji cele Srbije, od vrata do vrata za sve porudžbine u saradnji sa kurirskim službama. Vaša porudžbina će biti isporučena u roku od 2 do 5 radnih dana od dana kada ADS luksar potvrdi porudžbinu. Isporuka robe se ne vrši vikendom,državnim i verskim praznicima u skladu sa Zakonom o državnim i drugim praznicima u RS.

Vreme isporuke se može produžiti usled okolnosti koje su van uticaja ADS Luksar (kvar, obustava rada kurirskih službi, saobraćajne gužve i nezgode, vremenski uslovi, praznici i dr.)

Vreme isporuke može biti produženo za vreme praznika usled povećanog obima posla.

Isporuka robe se vrši na adresu koju ste naveli prilikom registracije.

Isporuka robe se vrši putem kurirske službe.

Ukoliko imate problem sa dostavom robe, možete nas kontaktirati na e-mail adresu: adsluksar@gmail.com